VISION Recruitment Hungary

VISION Recruitment egy dinamikusan fejlődő személyzeti tanácsadó cég a magyar piacon. Elsődleges célunk, hogy piacvezető szerepet töltsünk be egy olyan kiélezett versenyszférában, ahol a minőség és a lojalitás kedvelt, ámde elcsépelt fogalmak, ahol a pillanatnyi érdekek felülírnak hosszú távú, átgondolt stratégiát.

Évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatunknak köszönhetően kialakítottuk a saját kiválóan működő módszereinket, ami eredményezi, hogy a partnereinknek a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk. Csapatunkat a legkiválóbb szakemberek erősítik, minden munkatársunk rendelkezik olyan szakmai tudással, ami valódi értéket képvisel a piacon.

A VISION egy inspiráló közeg, ahova jó bejönni hétfőn dolgozni, és nem csupán a munkában találjuk meg a közös hangot, hanem az élet más területein is adunk egymás véleményére vagy számítunk egymás tanácsára. A munkatársak kiválasztásánál szigorú szakmai szempontokat veszünk figyelembe, de az elmúlt évek alatt valahogy egytől egyig különleges személyiségeket sodort közénk a sors. Mindenkinek volt/van egy-egy olyan tulajdonsága, hobbija vagy érdeklődése, ami nem feltétlenül átlagos vagy hétköznapi, ezáltal váltak/váltunk igazi karakterekké. Vannak közös szívügyeink, kiállunk az állatok jogaiért, szervezünk jótékonysági eseményeket és fontosnak tartjuk, hogy család- és kutyabarát munkahely legyünk. Két négylábú is erősíti a csapatunkat, nálunk senki se lepődjön meg, ha az interjú/megbeszélés közben őrjáratozik Maszat vagy Dió.