Horváth Nelli

Kezdőlap / Horváth Nelli

RECRUITER

A középiskolás matematika-kémia-fizika érdeklődésem mentén a BME vegyészmérnöki szakját választottam a középiskola padjaiból kipattanva. Akkor még vajmi keveset tudtam a munkaerő piac világáról, pedig ha már akkor tisztában lettem volna azzal, hogy a laborban a vegyszerlögybölés (soft skill) nem az egyedüli módja a vegyészmérnöki munkavégezésnek (karrierlehetőségek), akkor lehet nem olyan élesen fogalmazódott volna meg bennem a tanulmányi váltás igénye. Végeredményben hangot adtam az új utamnak, amire minden ismerősöm rémülten nézett rám: „Pszichológiára akarsz menni?!?”

Azért lettem képzett pszichológus, hogy segítsek az embereknek a fejlődésükben, valamint hogy szaktudásommal részt vegyek a társadalom jobbá tételében. Kíváncsi vagyok az emberekre, izgalmas kapcsolatba kerülni velük és megismerni a színes történeteiket. És ezt mind meg tudom élni recruiterként, sőt többet is.

A pszichológiát a tanácsadás és iskolapszichológia szakirányon végeztem el, amely által belátást nyertem a tanácsadói segítő munkába, valamint a pályatanácsadás világába, amiket sokszorosan tudok kamatoztatni a munkavégzés során.

Reál beállítottságom sem veszik kárba, mert a szervezetek, pozíciók és a piac átlátásához alkalmazhatom a rendszerszintű logikus gondolkodást azért, hogy a munkáltató és munkakereső között a legjobb össze illést sikerüljön elérni. Ami nagyon motiváló, hogy a munkám eredménye egy mindenki számára win-win helyzet.

Recruiterként állandóan új kihívásokkal kerülök szembe, így tanulhatok és fejlődhetek # lifelonglearning.

A környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás számomra nagyon fontos értékek, ezért boldogsággal tölt el, hogy a Vision csapattal együtt is lehetőségem nyílik tenni a jó ügy érdekében.

Ezen felül imádom a Vision Recruitmentet a csodálatos kollégák miatt, akikkel élvezet nap, mint nap együtt dolgozni.

Ez után a szép felvezetés után be kell valljam, hogy a vegyészet, a pszichológia és a toborzás-kiválasztás sehol nem volt gyerekkoromban az elképzeléseim listáján, akkoriban művész akartam lenni. De mondtam már, hogy a recruitment egy temérdek kreativitást igénylő szakma?