Májusra egy igazán szeretnivaló jelölt elhelyezését tűzte ki célul a VISION csapata: ismerkedj meg Hagriddal és ha szívesen lennél te a gazdija ennek az elárvult, szőrős szeretetcsomagnak, küldd el bemutatkozó leveledet az info[kukac]visionrecruitment[pont]hu e-mail címre.

Ha szeretnél egy igazi házőrzőt, aki már megjelenésével elkergeti a hívatlan vendégeket, és aki a gondoskodást triplán meghálálja, adj esélyt egy nehéz sorsú öregúrnak, aki fiatalokat megszégyenítően fitt és alig várja, hogy elhalmozzon szeretetével! 

Kedves Gazdijelöltek!
Hagrid vagyok, 8 éves kan kutyus, jelenleg a Hérosz 22. kerületi menhelyén töltöm rabsorsom – remélhetőleg már nem hosszú – napjait. Célom, hogy egy olyan gazdit találjak, akinél végre nem egy rövid láncon vagy pici kennelben várhatom a napi betevő falatot, várva, hogy észrevegyenek. Ugyan már megettem a Chappim javát, nagyon szeretném életem második felében megtapasztalni a simogatás, kedves, becéző szavak, a játék önfeledt érzését, hiszen ezt az előző munkám során nem tapasztalhattam meg, de mindennél jobban vágyom rá, így egész biztos lehetsz benne, hogy boldog farokcsóválással és házad biztos őrzésével fogom meghálálni.
Igazán egy kertes ház udvarán érezném jól magam, ahol méreteim miatt kisgyerekek nem várnak, hiszen nagyra nőttem, őket félő, hogy véletlenül is feldönteném. Ha te egy erőskezű gazdi vagy, biztosan könnyen szót értesz majd velem és gyorsan belejövök az igazi, jól nevelt kutya szerepébe és meghálálom. Tekintélyes termetemet látva és öblös ugatásomat hallva már messziről el fogják kerülni házad az illetéktelen behatolók, ezt garantálom.