VISIONEREK

cs-orsolya

Cseh Orsolya

Managing Director

+36 30/462-7281
orsolya.cseh@visionrecruitment.hu

Cseh Orsolya

Managing Director

Elsősorban hazai és nemzetközi technológiai keresésekben vettem részt az elmúlt évtizedben, ahol többnyire a legnagyobb világcégek voltak a partnereink, többségükkel a mai napig együtt dolgozom. Fontosnak tartom, hogy ne csak vezetőként, hanem tanácsadóként is sikereket érjek el a szakmámban, és a csapatomat a mai napig erősítem a különböző projektekben a széleskörű technológiai és műszaki ismereteimmel, gyakorlatommal. Számomra az igazi kiteljesedés a VISION Recruitment, ami nem csupán egy megálló az életemben, hanem egy valós cél és motiváció, ami a tartalom mellé megadja a szükséges keretet. Kiváló kollégákkal dolgozom együtt, akikkel közösen tűzzük ki a célokat, együtt érjük el a sikereket, vagy éppen nézünk szembe a nehézségekkel. A VISION több mint egy munkahely, egy inspiráló közeg, ahova jó bejönni hétfőn dolgozni, és ez a cég partner abban, hogy egyéni célokat, terveket is képesek legyünk megvalósítani. Mindenki arra törekszik ebben a világban, hogy megtalálja azt a munkát, ami egyben a hivatása is. Azt hiszem, én nagyon szerencsés vagyok, hiszen ez nekem sikerült. A szakmám a hobbim, azaz az egyik hobbim, nem mellesleg egy kiváló eszköz arra, hogy megteremtsem a feltételeit az összes többi dologra, amit szeretek, vagy szeretnék csinálni. A sport végigkísérte az egész életemet, ahogyan a versenyszellem is meghatározza a napjaimat. Nagyon sok sportágat kipróbáltam, 20 éve hosszútáv futok, rendszeresen biciklivel járok munkába, télen az Alpokban síelek, és amikor csak tehetem, hosszabb időre elutazom egzotikus tájakra, és a windsurf-ösök laza, tengerparti életét élem. 2015-ben egy síbaleset megakadályozta hogy maratont fussak, de a következő év már a felkészülés jegyében fog telni. Hawaii hullámai hamarosan felkavarják az állóvizet a napjaimban, ami egy régi álom megvalósulása lesz. A saját életemnek én vagyok a forgatókönyv írója, rendezője, operatőre és főszereplője. Egyik nap kalandfilmet forgatok, másik nap komédiát, harmadik nap pedig sci-fit. Az az egy biztos, mindegyiket jó utólag végignézni.

v-vera

Varga Veronika

Partner, Recruitment Lead

+36 20/800-2413
veronika.varga@visionrecruitment.hu

Varga Veronika

Partner, Recruitment Lead

Gyermekkorom óta tudtam, hogy bármivel is fogok foglalkozni az életben, azt mindenképpen olyan környezetben szeretném tenni, ahol folyamatos interakcióban lehetek izgalmas, érdekes emberekkel, lehetőleg valamiféle segítséget nyújtva nekik az életükben.
A recruitment területet 2008-ban ismertem meg egy neves, nemzetközi fejvadász cégnél, ahol nagyon gyorsan rájöttem, ez az a pálya, ahol igazán jól érzem magam, általa megvalósíthatom szakmai, és személyes álmaimat. A folyamatosan érkező megbízások, lehetőség az újabbnál újabb területeken való elmélyedésre, izgalmas kihívások, együttműködés a szakma legjobbjaival, illetve a sikerek mind-mind elköteleztek a tanácsadói oldal felé. Ugyan első munkahelyemen nagyon hasznos és szilárd alapokat kaptam szakmai téren, az igazi áttörést mégis a VISION Recruitment jelentette számomra. Nem csupán egy állomás az életemben, hiszen itt a személyiségem, gondolataim, és professzionális hátterem egybeolvad a cégfilozófiával. Minden nap örömmel, lelkesedéssel érkezem az irodába, ahol inspiráló légkör vesz körül, így biztosan állíthatom, a munkám egyben a szenvedélyemmé is vált. Hiszem, hogy kellő szakmai alázattal, szorgalommal, nyitottsággal, és empátiával a recruitment területen is lehet minőséget, maradandót alkotni. Arra törekszem, hogy mind az ügyfeleim mind a jelöltjeim számára be tudjam bizonyítani ezt a filozófiát. Mivel a munkám a szenvedélyem, az irodából kilépve is szívesen foglalkozom a brand, illetve a kapcsolati hálóm építésével. Az okostelefonok elterjedésével akár a fodrásznál ülve is kerítek alkalmat arra, hogy ellenőrizzem a levelezésemet vagy jelöltek után kutassak. Energikus, mindig mosolygós személyiségemből szeretek másoknak is adni, ezért fontosnak tartom, hogy amikor nem a VISION áll a fókuszban, minőségi időt tudjak eltölteni a családommal, és barátaimmal, akikkel különösen szoros kapcsolatom van. Unokaöcséimmel bármikor benne vagyok egy kis mókázásban, imádunk Michael Jackson zenéjére karaokézni, táncolni. A vidámságot a Heim Pál Gyermekkórházba is próbálom becsempészni a Mosolygó Kórház Alapítvány önkénteseként, hiszen egy kis humorral, játékkal a beteg gyerekek is gyorsabban gyógyulnak. Amióta az eszemet tudom, a lábam mozog, és énekelek. Sajnos az X-Faktorban a ’bikicsunáj’ szekcióba kerülnék, ezért ezt az oldalamat csak a hozzám közel állók élvezhetik, de a tánc mindig is az életem része lesz. Szinte minden verzióját kipróbáltam már, legnagyobb szerelmem mégis a néptánc. Ezeken kívül imádom a természetet, az erdők csendjét és gyönyörű színeit is gyakran élvezem valamelyik hegységünkben való túrázás közben, ahová a kutyusom is mindig elkísér. Diót 6 éve egy gyepmesteri telepről fogadtam örökbe, és azóta is aktívan együttműködöm különböző állatvédő szervezetekkel, hogy minél több állat kerülhessen szerető gazdihoz.

zs-adri

Zsidi Adrienn

Recruitment Consultant

+36 20/240-6040
adrienn.zsidi@visionrecruitment.hu

Zsidi Adrienn

Recruiter

A toborzás-kiválasztás világába 2012-ben kapcsolódtam be, kezdetben gyakornokként majd junior tanácsadóként. A változatos feladatok, egyre növekvő felelősségi körök, kreativitást igénylő toborzási módok felkutatása révén rengeteget tanultam, elsajátítottam a szakma alapjait és a toborzáshoz szükséges legfontosabb kompetenciákat. Mindig is tudtam, hogy egy olyan munkahelyen szeretnék tovább fejlődni, ahol teljes mértékben kihasználhatom meglévő képességeimet, kreativitásomat és emberismeretemet, így egyre inkább a fejvadászat kezdett érdekelni. Így kerültem a VISION-höz, ahol olyan csapatban dolgozhatok, ahol mindennap tanulok valami újat, ahol a kollégák szívesen átadják tudásukat mind a specifikus szakmai ismeretek, mind a toborzási praktikák terén. Pszichológusként mindig is a szociál-, később pedig a szervezetpszichológia érdekelt. Ebben benne van a segítő foglalkozások szépsége, hiszen részese, sőt alakítója lehetek annak, hogy valaki megtalálja álmai munkáját. Ugyanakkor mindezt egy olyan komplex gazdasági közegben végezzük, ahol mindennap tudni kell megújulni, kreatív módszereket használni és új stratégiákat kialakítani a toborzás területén. Mivel egyik nap sem ugyanolyan, mint az előző, rengeteget tanulok, és sosem unatkozom. Szabadidőmben legszívesebben kirándulással foglalom el magam: a természet szépsége, és különösen az őszi erdők látványa mindig kikapcsol. Ez lehet egy délutáni séta, egy hosszabb túra a hegyekben, vagy akár többnapos hegymászás gleccsertúrával és via ferrata-val egybekötve. Magashegyek hiányában ez utóbbiakra itthon ugyan korlátozottak a lehetőségek, de ez nem tántorít el, szívesen utazom, akár messzebbre is. Bár még soha nem hagytam el Európát, nagy álmom, hogy egyszer eljussak Amerikába. És a Himalájára. És Japánba. Meg még egy csomó helyre. Szeretek koncertekre, nyáron fesztiválokra is járni: a legnagyobb élmény eddig egy cseh zenei fesztivál volt, amit egy katonai erődben tartottak (és még patakban is fürödtem!). A kevésbé aktív programok is vonzanak, és a hideg estéken sokszor csak arra vágyom, hogy betakarózva, egy bögre forró teával filmeket és sorozatokat nézzek. Szívesen játszom társasjátékokkal, vagy találkozom barátaimmal egy finom kávé és süti mellett. Szeretek sütni-főzni, de olyan kreatív „otthon-ülős” hobbikat is űzni, mint a varrás vagy az ékszerkészítés.

sz-f-noemi

Szilvágyi-Fridrih Noémi

Researcher

+36 20/240-5140
noemi.fridrih@visionrecruitment.hu

Szilvágyi-Fridrih Noémi

Recruiter

Hamarosan

v-bettina

Varga Bettina

Researcher

+36 20/426-0427
bettina.varga@visionrecruitment.hu

Varga Bettina

Recruitment Assistant

Hamarosan

k-marianna

Kristók Marianna

HR & Marketing Assistant

+36 20/426-7677
mariann.kristok@visionrecruitment.hu
h-alexandra

Hornyák Alexandra

Researcher

+36 20/240-5140
alexandra.hornyak@visionrecruitment.hu
sz-adrienn

Szenkovits Adrienn

Researcher

+36-20/426-7677
adrienn.szenkovits@visionrecruitment.hu
maszat

Maszat

Chief Dog Officer

+36 20/426-7677
job@visionrecruitment.hu
Dió

Dió

Dog Vice President

+36-20/426-7677
info@visionrecruitment.hu

Dió

Dog Vice President

A Vision Recruitment őrző-védő szolgálatának alelnöke vagyok. Specialitásom a jelöltek lelkes fogadása, a postás megugatása, plüsspatkányom felkutatása és alapos megrágcsálása, valamint a csapattagok felvidítása. Leggyakrabban a home-office előnyeit élvezve felügyelem a gazdimat munka közben, hogy nehogy túl sokat dolgozzon, de az irodában is fontos küldetésemnek érzem, hogy néha kizökkentsem egy kis játékkal, vagy a jól megérdemelt simogatás adagommal.