Varga Bettina

Kezdőlap / Rólunk / Visionerek / Varga Bettina

RECRUITER

2016 februárjában nyílt lehetőségem a VISION Recruitment csapatához csatlakozni, és a toborzás- kiválasztás világát közelebbről is megismerni.

Mivel korábban nem dolgoztam ezen a területen, kezdetben Gyakornokként ismerkedtem a szakma rejtelmeivel, majd később (és jelenleg is) Researcher-ként veszek részt a jelöltek felkutatásában.

Az itt eltöltött néhány hónap alatt számos pozíciót és területet sikerült megismernem és rengeteg izgalmas személyiséggel kerültem kapcsolatba a keresések kapcsán. Szeretem, hogy ezen a területen egyik nap sem ugyanolyan, minden nap más impulzusok érnek és új kihívások kerülnek előtérbe.

Ha nem az irodában kutatok a legmegfelelőbb jelöltek után, akkor az iskolapadot koptatom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezetés és szervezés mesterszakos hallgatójaként.

Ahogyan a munkám és az iskolai elfoglaltságom engedi, igyekszem a kikapcsolódásra is időt szánni- szeretek utazni (és minden országból begyűjteni egy hűtőmágnest :) ), tavasszal és ősszel pedig a szabadban kirándulni.

Számomra a VISION Recruitment az a hely, ahol minden nap tanulok valami újat a szakmáról,olykor magamról is.

Szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol közösek a célok és az elért eredmények is.