Szenkovits Adrienn

Kezdőlap / Rólunk / Visionerek / Szenkovits Adrienn

RECRUITER

2015-ben csöppentem a Recruitment világába és már az elején megtetszett. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, beszélni, szeretem a pörgést és a változatos mindennapokat. Először a toborzás egy szűk szegmensével ismerkedtem meg, de nem elégedtem meg ennyivel, több területen szerettem volna próbára tenni a képességeimet.

Jelenleg én vagyok a VISION legújabb tagja, és mikor először beléptem az iroda ajtaján, már akkor tudtam hogy itt szeretnék dolgozni. Fontos a számomra hogy egy motiváló csapat tagja legyek, ahol megbecsülnek és támogatnak. Az itt eltöltött idő nagyon változatos, hiszen egyik nap egy fejlesztővel beszélek, másik nap egy projekt vezetővel levelezek, harmadik nap pedig egy értékesítővel találkozom.

Sosem unatkozunk, a lelkesedésünk pedig töretlen. A VISION-nél a kreativitásom és a személyiségem is ki tud bontakozni, érzem, hogy már rövid idő alatt sokat fejlődtem, hogy mindig tanulok valami újat. Szerintem nagyon fontos, hogy a hétköznapjaim nagy részét olyan munkatársakkal töltsem, akik inspirálnak és akikkel együtt lehet nevetni. Itt nem csak kollégákra vagy csapattagokra találtam, hanem igazi bajtársakra, akikkel haladok előre a kitűzött célok felé.

Szabadidőmben olyan sok mindent szeretek csinálni, hogy rá se férne egy képre. Nagyon szeretem a lazulós, bekuckózós hétvégéket, és az aktív pihenést is. Fontosnak tartom a testi és a szellemi frissességet, és igyekszem mindkettőre időd szánni.

Gyerekkorom óta nagy szenvedélyem az olvasás. A történetek kikapcsolnak és egyben feltöltenek, felvidítanak és elrepítenek egy másik világba. Mindig van nálam egy könyv, legyen szó egy hétfő reggelről vagy egy hosszabb utazásról, az e-bookom már több országot is bejárt velem.

Az egyik legújabb szabadidős tevékenységem a küzdősport. Nagyon régóta vonzott ez a világ, mindig csodálattal néztem azokat, akik ilyesmit tudnak. Jelenleg boxolni tanulok, illetve belekóstoltam egyéb küzdősportokba is, hogy kiegészítsem a box hiányosságait.

Mindezek mellett nagyon szeretek utazni, mindig előre tudom a következő évi úti céljaimat, terveimet. Imádok mozgásban lenni és pörögni, de néha jobb otthon sütni, főzni vagy egy kávéval a kezemben olvasni, sorozatot nézni.